Uf

Uf heeft bij haar geboorte een bde gehad. In haar levensweg heeft ze bij navraag vernomen dat ze een geheel blauw, eigenlijk dood kindje was. Ook medisch was dit door de arts bevestigd, echter ze begon weer adem te halen en kwam terug in het leven als babytje.
Daarmee zijn er ook onduidelijkheden geweest op haar levenspad, ze vond moeilijk aansluiting bij normale contacten, een gevoel van niet begrepen te worden. Terwijl Uf in haar gedrag als volwassene verder normaal en in binnen het werk dienstverlenend is.

Met de babylook heb ik de twee volgende na-effecten uitgewerkt:

1. Communicatie stoornissen: Op een andere manier je concentreren omdat het leven heel andere inzichten biedt of omdat de perceptuele en psychomotorische stimulus overdracht hypergevoelig gebeurt.

2. Slaapstoornissen; met dromen, inclusief profetische dromen en met inzichten uit niet-lokaal bewustzijn.

Uitwerking: 
Ze heeft verlichtende ervaringen met het Licht. Ze kwam hiermee tot vele inzichten die de omgeving niet altijd kon begrijpen bij haar uitleg. Haar baby- bde is haar gehele leven een totaliteitsbeleving betreffend het leven en de dood. Ze heeft een Boeddhistische levenswijze aangenomen en is yoga docente, ze krijgt regelmatig inzichten, nog steeds verlichtend, door diepe meditaties.

Illustraties en fotografie: Arnold van der Heijden