Media

ParaVisie Magazine | Interview: BDE

‘Een bde’er is baby, kind en volwassene tegelijk’

In het ParaVisie Magazine (#3 2024), interviewde hoofdredacteur Niels Brummelman mij over de Babylook en mijn eigen ervaringen m.b.t. de BDE.

NPO | Radio 1 Interview: De Nacht van...

Wat voor invloed heeft een bijna doodervaring op je leven?

Op dinsdag 28 februari 2023, werd ik geïnterviewd door Mirthe van der Drift van Radio 1 over mijn BDE ervaringen.

Een van de grootste vragen van het leven is, wat gebeurd er na dat je dood gaat? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar wat er gebeurd als je bijna dood gaat, daar kunnen heel veel mensen over mee vertellen! Zo ook Sabine van der Bulk. Zij is Coach, therapeut en begeleidt mensen met een Bijna Dood Ervaring. 

Interview Happinez 

Voor de Happinez (#7/ 2018) is Sabine geïnterviewd m.b.t. haar eigen BDE (Bijna Dood Ervaring), die ze had ervaren toen ze begin dertig was.
 
 
Interview in PDF formaat voor een betere leesbaarheid: Happinez Interview over de BDE (bijna-doodervaring) van Sabine van den Bulk
 

Back from the Light – After Effects Of Surviving A Near Death Experience

In deze internationale film Back From The Light -After Effects Of Surviving A Near Death Experience, kun je Sabine van den Bulk zien:
 
– met interview over haar bijna dood ervaring
– en behandeling van een cliënt
 

De documentaire is te kopen of te streamen via Vimeo: Back From The Light – After Effects Of Surviving A Near Death Experience

TV-uitzending Galileo – Op de Grens van de Dood

Voor dit TV programma dat werd uitgezonden via de EO, een omroep dat valt onder de NPO, kreeg ik de kans om mijn eigen bijna-doodervaring te vertellen voor de camera.

De totale speelduur betreft iets meer dan een half uur en ik vertel mijn verhaal met meerdere deelnemers die zelf ook een BDE hebben ervaren en ook wetenschappers komen aan bod met o.a. Pim van Lommel.